Stappenplan

U regelt uw hosting gemakkelijk in overzichtelijke stappen:

Hostingtools

Control Panel
Om alles omtrend uw domein(en) te regelen hebben wij een zeer uitgebreid paneel gebouwd voor maximale controle. Dit noemt men een zogenaamde Control Panel en loopt via een ssl verbinding zodat het vrijwel onmogelijk is voor derden om achter uw wachtwoord te komen.
Naast de opties om uw domein(en) te onderhouden vind u hier ook documenten en kunt uw eigen gegevens onderhouden in geval van een verhuizing.
Control panel: Admin | Pop-Up

Webmail
Hier kunt u uw post overal ter wereld raadplegen. Voor het eerste gebruik dient u wel uw naam en email adres in te vullen, daarna kunt u die opslaan en uw gang gaan.
Deze link opent een ssl verbinding wat betekend dat wanneer u uw wachtwoord typt dit versleuteld wordt voordat het verstuurd wordt over het internet! Dat houdt in dat het vrijwel onmogelijk is om uw wachtwoord te onderscheppen.
E-m@il online: Webmail | Pop-Up

MySql
Voor het inrichten van uw meegeleverde mysql database kunt u gebruik maken van PhpMyAdmin. Dit gaat tevens over een ssl verbinding zodat het vrijwel onmogelijk is voor derden om achter uw wachtwoord te komen. Dit pakket maakt het mogelijk om online alle wijzigingen door te voeren zonder dat u daar een letter SQL voor hoeft te programmeren. Hiermee worden databases kinderspel!
Database onderhoud: MySql | Pop-Up

Achtergrond