Stappenplan

U regelt uw hosting gemakkelijk in overzichtelijke stappen:

Hosting

Hosting is vandaag de dag gelijk aan uw website online.
Er is echter meer voor nodig om te 'hosten', dat wil zeggen dat hosting maar een onderdeel is van het geheel, namelijk:

  • - Domeinnaam
  • - Webruimte
  • - Vindbaarheid in zoekmachines

Allereerst is het van belang dat u een domeinnaam vast legt. Zodra dit gebeurt is kunt u webruimte koppelen aan dit domein en hierop wordt uw website uiteindelijk geplaatst, uw website is een feit: de hosting is compleet!

Wilt u van start? Klik hier om te kijken of uw domeinnaam nog vrij is

Voordat men op uw website terecht komt is er promotie nodig. Dit kan plaats vinden door lokale of nationale media, maar vaak zijn de opbrengsten lastig of niet te relateren aan de verkoop. Door gebruik te maken van zoekmachines krijgt u publiek dat bij uitstek op zoek is naar een bepaald product of dienst. Het succes van een goed vindbare website begint al voordat de website in aanbouw is en hoeft niet perse duur te zijn.

Voor alle onderdelen in dit proces hebben wij kennis en expertise in huis of direct beschikbaar bij wederverkopers. Hierdoor kunt u zorgeloos terecht voor een website die doet wat de website moet doen en daarbij resultaten boekt. Bent u reeds in het bezit van een goede website dan kunnen wij voorzien in hosting of aanbouw van gewenste uitbreidingen.

Virtuele Server = kostenbesparing

Heeft u 10 domeinen of meer dan loont een virtuele server waarmee u een eigen server heeft voor uw exclusieve gebruik. Ons virtueel platform is zeer scherp geprijsd en bevat alles wat u nodig heeft zonder extra kosten. U kunt dus direct van start! Lees meer

Achtergrond