Stappenplan

U regelt uw hosting gemakkelijk in overzichtelijke stappen:

64BitsHosting

Sinds 2005 zijn wij bezig met 64bits hosting. Dit is ongeveer in de periode geweest ten tijde van de release van de .eu domeinnaam. Op dat moment was iedereen druk met .eu domeinnamen en het vastleggen daarvan. Intussen waren wij 64 bits hosting platform aan het uitwerken. Dit ging gepaard met kinderziekte's, maar dat hebben we professioneel weten op te lossen binnen het hostingplatform.

AMD is een van de grootste chipfabrikanten op de planeet en heeft in die tijd een grote stap voorwaarts gezet met 64bist computing. Voor ons een reden om een hosting platform in elkaar te zetten met AMD en supermicro.
De combinatie was niet alleen snelheidswinst, door meer capaciteit per server verbruikten we per klant al minder stroom dat bij draagt aan een groene gedachte.

Net na de release van het .eu domein werd ons platform als eerste op de planeet commercieel beschikbaar en zijn er, voor ons doen, grote hoeveelheden domeinen bij ons gehost. Vanaf dat moment hebben wij ook alleen nog maar gebruik gemaakt van 64bits systemen en voor M25 hebben wij een grote voorkeur gehouden voor de systemen van AMD.
Zo maken wij gebruik van supersnelle 64 bits servers om te hosten en netwerken van TRUE, o.a. bekend van tweakers.net

M25 maakt geen concessies, wij willen snelheid en betrouwbaarheid, net als u!
Wilt u van start? Klik hier om te kijken of uw domeinnaam nog vrij is

Achtergrond